Doctor24

За нас

   
Doctor24.mk е најсовремен медицински сајт преку кој пациентите ги добиваат сите потребни информации за приватните доктори во Македонија.

Преку Doctor24.mk пациентот избира град, специјалност, доктор и со само еден клик резервира термин кој најмногу му одговара за посета на докторот. Целата комуникација на пациентот и докторот е преку овој сајт по пат на е-маилови.

Имате можност да ги видите слободните термини за преглед на секој Доктор и веднаш да го закажете Вашиот термин за преглед 24 часа во денот, без телефонски јавувања и без долги листи на чекање.

Сами одберете доктор, сами закажете ден и час за преглед, едноставно и брзо во било кое време на денот и ноќта.

Ви нудиме квалитетна и професионална услуга за подобар пристап и грижа на Вашето здравје.

Со Doctor24.mk до подобро здравствено искуство за безброј пациенти секој месец.